Justice League movie review
Joss Whedon Alleged Accusation Fiasco
31 Days of Malay Folklore; Special National Month Project
The Promise; What YOU should know
Fairy Tail finale review

Aoi's Love Diary part 1


Pergh... lme gegiler aku x update blog nie !!! Ada setahun x? Ada kot... pape pun, sukacita aku ktekan yg. aku xde r senyap sepanjang tempoh senyap comikrew studio sbb aku sbnrnya bz nk apply ke US. Jd, nie r aku ada mse blek nk update blog aku nie.

    Ha.. hari nie aku ada sumting spesel utk. korang, hari tue aku ngan beberapa kwn persediaan aku ada wat sketsa jepun (x berapa jepun sgt r) tajuk dia Aoi's Love Diary  ataupun Aoi no Ai no Nikki dlm bahasa jepun. Time tu aku gi wat giler record sketsa tu dan edit dia kasi jadi ala - ala movie. Mulanya nak upload kt youtube tp malangnya sound dia kne mute dek youtube psl isu copyright (Damn you, Youtube!) So aku decide r utk show video tue kt sini. Malangnya, server blogspot pulak reject... DANG! sedeyh aku. So, finally aku jumpa satu lagi medium iaitu Vimeo!!! Apa benda Vimeo nie? Bunyik cm coklat kudap2 pun ada gak. Klau korang nk tau tue, nanti post kau yg, akan datang kau citer pasal Vimeo nie. Utk, sementara nie korang layan dulu sketsa cinta kitorang nie. Tp, barang diingat, nie bru part 1 tau.. sbb kalau nak buh satu movie tue.. mmg terkangkang r korang nk tgk 15 minit...So, enjoy yea di sini; Aoi's Love Diary!!!

    Oh, utk pengetahuan korang gak, spesel untuk sketsa ni, aku, feettri (Ceyh... promote r plak...) sempat adaptasi sketsa kpd komik (AIK, BUKAN BIASANYA THE OTHER WAY AROUND KE?) yang bertajuk  " Romantika Perisa Jepun". Tp x mcm Invasion or SMAP yang aku tunjuk sesket kt sni.. kalau korang nak baca korang kne download PDF form dia... Klau korang teringin bleh download kt sini; Romantika Perisa Jepun. Meh, aku bg korang poster utk korang layan dulu sementara tunggu habis download (Kalau korang nye speed internet lambat giler r!)




p/s: Aku tgh audition utk post ilustrator kt Fixi.. so klau korang nk tgk first komik aku publish.. doakan berjaya okay !!!

Popular posts from this blog