Joss Whedon Alleged Accusation Fiasco
31 Days of Malay Folklore; Special National Month Project
The Promise; What YOU should know
Fairy Tail finale review
Despacito Banning Fiasco

SERANGAN J-POP!!!!

HMM.... SERANGAN J-POP? APA NIE? AKU KNE PENYAKIT KE? KE MALAYSIA KNE SERANG? NPE XDE CKP DLM KOSMO! PUN? HA..HA... SBNRNYA HARI NIE AKU NK CKP PSL TIGA LAGU YG. AKU TGH SUKA GILER DENGAR....

     Korang tgk. tajuk je dh tau yg. lgu yg. aku ckp nie sbnrnya psl lagu jepun kan... J-Pop r ktekan. Kalau dulu aku tgh giler dgr lagu Yui ( search youtube lagu rolling star). sekarang nie aku tgh giler dgr lgu drpd kimono Gakari. Antara lgu dia yg. popular ialah Bluebird ( klau korang still tgk Naruto kt TV3, korang bleh dgr lgu tue kt opening anime tue skarang nie). Apa yg. bestnye lgu dr band nie lirik dia sgt sedap ( bkn utk di makan) tp utk didgr. dan melodi dia pun layan gak. Even klau korang translate lgu tue jd english pun lirik dia still sedap utk. didgr. so klau korang nk dgr lgu tue. korang leh click kt tajuk lgu dia td, eh... nie ha BLUEBIRD.

    Stu lg . lgu yg. aku layan ialah drpd Joe Inoue (aku bkn gay okey!!!). tajuk lgu dia Closer.Klau korang trus tgk Naruto kt TV3 tue, korang akan dgr lgu dia sebagai opening lps bluebird.Lgu dia nie melodi dia smart dan moden. tp. jgn translate lirik lgu dia ke English.... x sedap langsung... but, ble dgr dlm jepun make sense ( klau x phm sume benda make sense). Pape pun klau korang jenis layan J-Pop, thumb up utk. lagu nie. nk dgr ha click kt tajuk lgu dia nie CLOSER

    Last one.... nie lgu dr Ikimono Gakari ...tjuk dia ape ye.... ha... Hotaru no Hikari. nie lak klau korang trus bersabar menonton Naruto kt TV3 tue... lps closer korang akan dgr lgu nie. Cm Bluebird lgu dia ada melodi yg. sedap dan lirik jepun yg. sedap didgr. lirik English dia aku x sure sbb aku x jumpa lg. tp amat digalakkan utk. sume peminat J-Pop.jd klau korang nk dgr lgu nie lak.... click sje di sni... Hotaru no Hikari.

   Okey r.. nie je aku nk ckp kli nie.Kegilaan J-Pop... hmm.. lain kali aku nk ckp psl Yui lak yg. aku anggap cm Yuna kt Jepun tue ( bukan sbb dia pakai tudung). okey r.. lain kali post lg... CHIAOO!!!


 * SAT dpt 1670... bleh r.....

Popular posts from this blog