31 Days of Malay Folklore; Special National Month Project
Gerak Khas 2017; Lets talk about it
The Promise; What YOU should know
Fairy Tail finale review
Despacito Banning Fiasco

PUKAU

     OK. hari nie aku nk citer lg pasal ilmu yg aku dpt dr WHI. Tp yg nie lbih sensitif skit, psl pukau. bukan pukat atau pu..( phm2 sendiri).tp PUKAU.

  
    Dh, skarang nie aku nk citer psl konsep dan cara dlu.Pukau nie sbnrnya adalah stu cara org memanipulasi kesedaran korang. Cm citer Gamer tue, korang akan dikawal oleh si pemakau. tp aku nk ingatkan korang yg pukau nie bkn cm hipnosis tau. pukau nie adalah bantuan drpd iblis laknatullah. PUKAU bleh jd ngan pelbagai cara dr makanan , sentuhan , percakapan , penglihatan, bauan , udara , malahan ayat2 yg murni seprti ucapan salam dan x lupa mantera-mantera ( umumiumimi ha ha!!! 'contohnya'). tp barang diingat, walaupun ucapan salam tu digunakan sbgi alat pukau, ayat suci AL QURAN tidak digunakan sbgi pukau. Pukau pun bleh dtg dr pelbagai arah , atas ,bawah, kiri, kanan, depan , belakang yg penting medium tue sampai,Sbb tue pukau nie bahaya.

    Skarang nie syarat2 pukau. Ha, pukau ada syarat2 die. klau nk masuk tandas pun ada syarat2 die inikan pukau.Ha? syarat masuk tandas? alah senang je, klau korang nk masuk tandas mesti sebab korang ada urusan kt dlm tue. xkn sesle nk masuk. mungkin korang nk be... ke , nk ken... ke, klau yg suami tue nk call pompuan lain ke, mne tau.Ops dh lari topik pulak..Kt mne aku td? ye, syarat2 pukau.

  • Mesti ada medium, x kira r, pakai suara ke, pakai asap rokok ke, pakai anak patung ke , pakai sms ke , pakai emel ke (boleh gak tau), pakai blog pun boleh. ntah2 aku ngah pukau korang masukkan duit dlm akaun jpa korang dlm akaun aku.
  • gurau je.
  • Korang kne tau target korang, cm death note r. kne tau spe yg korang nk sasar tue.Contoh, korang nk gi rompak umah Pak Kordi kn, so xnak kantoi korang nk pukau dia tp dlm umah tue korang cuma tau muka Pak Kordi je , muka isteri , muka anak2 dia, muka atuk ,nenek , pak cik ,mak cik , moyang ,cucu , cicit, dan etc korang x tau, jgn harap r korang punya pukau tue nk jd. jd tue jd tp kt Pak Kordi sorang je r sbb korang knal muka Pak Kordi je. Phm x? Sbb tue mse org giler ckp psl sms merah tue x logik sbb pukau or santau or sumting like that xleh main habtar rambang je. dia mesti tau sume target die.
OK, nie je aku nk bgtau korang. nanti aku sambung lg. Klau korang nk tau lbeh lg cari buku nie 1001 tentang pukau kt kedai buku terdekat konfom xde sbb buku tue mmg xde.hehe jgn marah ye.Next post aku citer lg. skarang nie lps korang bce ayat last nie korang akan tidur. UMUMI UMIMI HA! HA!.KROOIHH!! (aku lak yg tdo)

Popular posts from this blog