31 Days of Malay Folklore; Special National Month Project
Gerak Khas 2017; Lets talk about it
The Promise; What YOU should know
Fairy Tail finale review
Despacito Banning Fiasco

Ble dh jumpa kekawan lme.

bru2 nie aku dpt kontek blek kekwn lme aku.(yg kt skool rendah). spe bleh jangka lps 6 thn (or lbeh) aku jumpa blek diorang.

yg kelAKar nye benda berlaku kebetulan. well dh seminggu aku dok taip dok taip nme kwn lme aku tp x dpt. rupe2nye ble dh kne sorang trus berderet. just that aku realize yg aku sorang je yg lost kontek(yg lain x, gampang tul aku nie). diorang siap ade group lg.(damn aku nie mmg truk).

sekarang yg bermain dlm kepala otak aku nie dh brape frame pun aku x tau, adakah diorang cm yg aku knal dlu dan adakah aku cm diorang knal dlu. well, even sum of them aku x sure pun even tgk nme and tgk muka.( maklum r dh dekat dua dekad hidup, otak nie pun dh malas nk ingat2 nie.)

jd skarang nie aku di ajak diorang for sum gathering kt area aku gak tp on this tyme aku berdepan stu hlgn yg agak susah diselesaikan. aku xde transport!!!!!!!! (T_T)
butaku dh dpt kebenaran dh.

ok, stu lg masalah aku ialah aku dh dpt matrik tp yg masalahnye( masalah lg) aku xde geng kt sne. jd aku berhrp sgt yg aku akan jumpa sumone yg aku knal kt sne. lg bagus klau diorang tue bebdak skool rendah aku dlu.

ok, sampai sni sje. aku nk undur diri dulu. ops, lpe plak, start lps nie aku akan sertakan skali dlm blog aku stu citer yg aku reka. tajuk ape? suprise r. ok, chiao.

Popular posts from this blog